ANUNT FINAL – angajare prin selectie de dosare pentru functia vacanta de 1 medic specialist specializarea anestezie si terapie intensiva – in cadrul Compartimentului Anestezie si terapie intensive (ATI)

Comisia de concurs constituita in baza Deciziei nr.110/18.11.2021, comunica rezultatul final pentru angajare  prin selectie de dosare pentru functia vacanta de  1 medic specialist specializarea anestezie si terapie intensiva – in cadrul Compartimentului Anestezie si terapie intensive (ATI):

Nr. crt Nume/Prenume Candidat Admis/Respins  Observatii
1. ROTARITA  IOANA RESPINS Lipsa documente conform anunt – dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una dintre sanctiunile prevazute la  art.455 alin.(1),lit.d) ,e)sau f) ,la art.541 alin.(1) ,litd). sau e),respectiv la art.628 ,alin(1) ,lit.d) sau e). din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii,republicata cu modificarile si completarile ulterioare.
2. BORDEI RARES IOAN ADMIS
  • Candidatii nemultumiti de rezultatul selectiei de dosare pot depune contestatie in termen de 24 ore de la data afisarii, la secretariatul unitatii sau e-mail: runos@spitalelenadoamna.ro, contact@spitalelenadoamna.ro.

 

Secretar comisie,
Ing. Adrian Galca

Afisat astazi: 26.11.2021, ora 14.00.

Leave a reply